19 augustus 2023

Hoeve ‘t Holleken – Linkebeek

News

Tickets zijn nu beschikbaar in de voorverkoop (voorkeurtarief)!

Als je naar de kassa gaat om je tickets te kopen, zie je een optie met de titel:
“Support music and solidarity by adding an optional contribution for our festival“. Maar wat betekent dit?

Om een evenement als dit te organiseren en vooral om het door de jaren heen te laten groeien, is een aanzienlijk budget nodig. Toch willen we onze prijzen zo democratisch mogelijk houden. Daarom wilden we de mogelijkheid openlaten voor degenen die iets meer wilden betalen, om zo een kleine impuls te geven aan de ontwikkeling van toekomstige edities. Aan de andere kant mag het inschrijfgeld voor niemand een obstakel zijn. Als dat voor jou het geval is, aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatoren, dan vinden we samen een oplossing.

Het team van vrijwilligers groeit, wil jij daar deel van uitmaken?

Een evenement als dit zou niet bestaan zonder een leger van vrijwilligers. Eigenlijk is het heel eenvoudig: geen van de organisatoren wordt betaald!

Als vrijwilliger sta je in het middelpunt van elk aspect van het festival. Je kunt helpen met drankjes serveren in de bar, bezoekers begroeten bij de ingang, kaartjes verkopen, zorgen voor de veiligheid van het terrein, een activiteit aanbieden voor de kinderen of op een andere manier helpen… Je speelt een essentiële rol in het creëren van een magische en onvergetelijke sfeer voor iedereen.

Voor het evenement hebben we extra handen nodig om de infrastructuur op te zetten, de podiumapparatuur te installeren en de verschillende ruimtes in te richten. Na de euforie van het evenement vereist de ontmanteling ook een toegewijd team om de podia af te breken, de apparatuur op te bergen en het terrein in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen. Elke helpende hand telt, en jouw bijdrage is essentieel voor een soepele en efficiënte overgang na het evenement.

Of je nu een paar uur of meerdere dagen beschikbaar bent, we verwelkomen je graag in ons team van vrijwilligers. Je energie en enthousiasme worden zeer gewaardeerd!

Dus als je deel wilt uitmaken van dit unieke avontuur, je stempel wilt drukken en onvergetelijke herinneringen wilt creëren, meld je dan aan als vrijwilliger bij het 1630 Muziek Festival door op onderstaande knop te klikken:

SAULE

Saule, beroemd om zijn hit Dusty Men duet met Charlie Winston, zal het podium rocken op het 1630 Music Festival! 💥

Als Belgische singer-songwriter met een folk-, blues- en rockuniversum transformeert Saule liedjes op zijn eigen manier en brengt hij zijn teksten op een unieke manier tot leven op het podium, tot groot genoegen van ons!

MARVETT

Vorig jaar vond je hem geweldig, dus het is onmogelijk om hem niet op het podium te hebben voor deze nieuwe editie, die een zeer, zeer zwaargewicht aangelegenheid belooft te worden 💥

Marvett, een meedogenloze componist die altijd al gecharmeerd was van de tienerrock van de jaren 2000, is vastbesloten om de codes van de Franse poprock omver te werpen met sonische klompjes waar we geen genoeg van kunnen krijgen 🙌

Na een eerste project in het Engels is hij terug met een nieuwe EP in het Frans: LALAL!FE waar we een fragment van kunnen ontdekken met zijn single “100X” in duet met de ongelooflijke Doria D!

LAURA CROWE & HIM

Als er één Brussels duo is om in de gaten te houden, dan is het dit wel! 🎶

Met talrijke optredens op Tipik, Radio Contact, Vivacité, enz. en hun 2 miljoen views op Youtube, heb je ze waarschijnlijk al gehoord! 😱

Laura Crowe & Him distilleren in volle bruis een synthé-pop die tegelijk helder, kleurrijk en miltachtig is. Ze hebben nog heel wat verrassingen in petto en brengen regelmatig nieuwe tracks uit! 💥

In beelden

Praktische informatie

Het festival vindt plaats op de vlakte van de Hoeve t’Holleken in Linkebeek tussen 12u en 23u30. De ingang is via de achterkant van de vlakte.

 

Hoeve ‘t Holleken: Hollebeekstraat 212, 1630 Linkebeek

 

Mobiliteit

Met de trein

Om met de trein te komen, stap je gewoon uit in het NMBS-station “Holleken”, dat in slechts 13 minuten verbonden is met het station Brussel-Zuid!
Het festival ligt op slechts 9 minuten lopen van het station.

Met de bus:

Om met de bus te komen, neem je gewoon de buslijn De Lijn 155 en stap je af aan de halte “Linkebeek Hoeve”, die recht tegenover het festival ligt!

Met de fiets:

De hoeve Holleken is gemakkelijk toegankelijk voor fietsers. Je kunt je fiets op verschillende punten rond het festival vastmaken. Een onbewaakte fietsenstalling zal beschikbaar zijn tegenover de ingang van het festival.

Auto:

De site van Boerderij Holleken is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de Brusselse ring. Er is echter weinig parkeergelegenheid in de buurt. Gelieve zoveel mogelijk gebruik te maken van andere vervoermiddelen 🙂

Hartelijk dank aan onze partners!